Πληροφορίες

Ο Νευροχειρουργός Απόστολος Καραγιαννίδης, εφαρμόζει την σύγχρονη υπηρεσία της online ιατρικής γνωμάτευσης ή της δεύτερης ιατρικής γνώμης, διότι:

Για σοβαρά ιατρικά θέματα είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε μια δεύτερη αξιόπιστη γνώμη ως προς τη διάγνωση και το θεραπευτικό πλάνο με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές. Υπάρχουν εναλλακτικές θεραπευτικές προτάσεις, τις οποίες πριν αποφασίσετε, πρέπει να γνωρίζετε. Ακόμη και για τις καλοήθεις, συνήθεις παθήσεις, όπως π.χ μία δισκοκήλη, ένας νευροχειρουργός με μεγάλη εμπειρία στη σπονδυλική στήλη μπορεί να έχει διαφορετική επιστημονική προσέγγιση.

Η online ιατρική είναι εξαιρετικά αξιόπιστη όταν συνοδεύεται από τα πορίσματα των διαγνωστικών εξετάσεων. Οι συνήθεις εξετάσεις που απαιτούνται για τη γνωμάτευση εκ μέρους του νευροχειρουργού, είναι η αξονική τομογραφία και η μαγνητική τομογραφία. Οι εξετάσεις αυτές διενεργούνται πλέον στις περισσότερες πόλεις. Όμως σε περιοχές χωρίς ιατρούς υψηλής εξειδίκευσης, μεγάλης εμπειρίας και χωρίς Κλινικές με εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, συχνά οι δυνατότητες για ορθή χειρουργική εκτίμηση, μειώνονται σημαντικά.

Επιπροσθέτως, ο φόβος των μετακινήσεων λόγω πανδημίας, τα προβλήματα δυσκολίας στη κίνηση ασθενών με παθήσεις της σπονδυλικής, αποτελούν λόγους για online γνωμάτευση, η οποία μειώνει και το κόστος μετακινήσεων.

Τέλος, σε επείγουσες καταστάσεις, η online  εξέταση, αποτελεί την πιο γρήγορη, αποτελεσματική πρόταση για ασφαλή απόφαση, πριν το χειρουργείο. Εννοείται ότι εάν συμφωνήσετε με τον ιατρό για περαιτέρω έλεγχο ή χειρουργείο, θα περιλαμβάνει εξέταση από τον ίδιο πριν από την επέμβαση.

Δείτε τη διαδικασία του online ραντεβού, η οποία είναι εύχρηστη, εάν έχετε μεταφέρει τις διαγνωστικές σας εξετάσεις ως αρχεία, στον υπολογιστή. Για τα αρχεία που μας στέλνετε ισχύει το ιατρικό απόρρητο.

Διαδικασία

→ Συμπληρώνετε τις πληροφορίες που ζητά ο Ιατρός στα παρακάτω πεδία.

→ Αποστέλλετε τα αρχεία των εξετάσεών σας (ακτινογραφία, αξονική, μαγνητική, άλλα πορίσματα), τα οποία μελετά ο Ιατρός πριν την online εξέταση.

→ Προ καταβάλετε το κόστος της εξέτασης (50 ευρώ).

→ Ο Ιατρός σας στέλνει email ή επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά για να οριστικοποιήσετε την ημέρα και την ώρα της online εξέτασης, καθώς και τον τρόπο επικοινωνίας (skype, zoom, viber, messenger, τηλεφωνικά).